AGROGIS

Monitorizarea culturilor cu ajutorul imaginilor satelitare

Agricultura de precizie

Monitorizarea culturilor din confortul biroului tău

Monitorizarea culturilor de la distanță se poate efectua prin intermediul utilizării imaginilor satelitare, care în cazul soluției AGROGIS este disponibilă sub formă de hartă pe care fermierul o poate accesa cu ușurință din orice locație.

Aceasta este o metodă modernă și precisă de a obține informații despre starea și evoluția plantelor și de a lua decizii informate în privința gestionării acestora. Prin utilizarea unor tehnici avansate și a unor instrumente specializate, soluția AGROGIS poate oferi fermierilor toate informațiile necesare pentru gestionarea culturilor în mod eficient, cu randament ridicat.

Monitorizarea sănătății plantelor poate fi o provocare pentru agricultori, dar cu ajutorul NDVI, aceasta poate fi simplificată. Prin utilizarea imaginilor din satelit și a măsurătorilor regulate ale NDVI, agricultorii pot obține informații valoroase despre starea de sănătate a plantelor lor de la distanță.

Această tehnologie de ultimă generație poate ajuta la identificarea rapidă a zonelor cu probleme, precum și la optimizarea utilizării resurselor și creșterea randamentului culturilor. În plus, NDVI poate fi o soluție rentabilă și eficientă pentru agricultorii care doresc să își îmbunătățească producția și să reducă costurile.

Agricultura de precizie este esențială pentru a obține randamente mari în condiții de creștere din ce în ce mai dificile. Unul dintre cele mai mari obstacole pentru agricultori este stresul hidric, care poate reduce semnificativ producția culturilor și, în cele din urmă, randamentul. Cu ajutorul indexului NDMI, agricultorii pot identifica rapid zonele cu deficit de apă și concentra resursele de irigare în acele locuri.

Acesta este un instrument de ultimă generație care utilizează imagini din satelit pentru a măsura nivelul de umiditate de  la nivelul plantelor și a identifica zonele care necesită intervenție imediată. Prin utilizarea NDMI, agricultorii pot lua decizii informate și pot optimiza utilizarea

Printre beneficiile monitorizării culturilor cu ajutorul soluției AGROGIS, se numără:

       1. Obținerea de informații precise și actuale despre starea plantelor și a solului, astfel încât fermieri pot lua decizii informate în privința fertilizării, irigării sau a altor tratamente necesare;

       2. Reducerea costurilor și creșterea productivității prin identificarea zonelor cu probleme și luarea de măsuri prompte pentru a le remedia;

       3. Vizualizarea informațiilor despre culturi într-un mod ușor de înteles, prin intermediul aplicațiilor        specializate dezvoltate de AGROGIS, care permite fermierilor să urmărească evoluția culturilor și să ia decizii informate;

       4. Suport tehnic specializat prin care AGROGIS oferă fermierilor posibilitatea integrării rapide a soluției în fermele lor.

Contactează-ne!

Îți putem crea o soluție personalizată pentru ferma ta! Consultanța este gratuită!

Etichete :

Distribuie :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 7 =