Gestionarea și digitalizarea fermei

Soluții /Gestionarea fermei

Digitalizezi operațiunile din fermă cu soluția AGROGIS

Ai access la hărti web cu localizarea parcelelor tale, alături de informații personalizate pe fiecare parcelă în parte privind tipul de cultură, perioada de plantare sau modul de folosință a produselor.

Cu gestionarea fermei de la AGROGIS, poți tine evidența rotației culturilor, poți crea inspecții localizate și poți inventaria lucrările de teren.

Ce facilități de gestionarea a fermei ai în aplicația AGROGIS?

Localizarea și organizarea parcelelor pe hartă

Gestionarea tipurilor de culturi, a datelor de plantare, etc.

Gestionarea rotației culturilor și istoricul rotației

Evidența și inventarul lucrărilor de câmp pe parcelă

Inspecții geolocalizate pentru probleme, dăunători, daune

Preluarea de fotografii geolocalizate în teren

Cere o ofertă personalizată

La AGROGIS, suntem dedicați să îți punem la dispoziție cele mai avansate și eficiente soluții pentru fermă. Poți personaliza experiența ta cu noi și poți cere oferte pentru unul sau mai multe dintre produsele noastre de top.

Noi înțelegem că alegerea echipamentului potrivit poate fi o decizie dificilă. Echipa noastră de specialiști este aici pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii pentru fermă. Cu ani de experiență în agricultura de precizie, suntem gata să împărtășim cunoștințele noastre și să te ghidezim în direcția corectă.

Cu AGROGIS, nu ești doar un client – ești partenerul nostru în dezvoltarea unei agriculturi de precizie. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să te ajutăm să îți realizezi viziunea pentru fermă.

#AGROGIS – Partenerul tău în Agricultura de Precizie.