MONITORIZAREA METEO. ȘI A SOLULUI

Soluții / Monitorizarea meteorologică

Primești prognoze specialiate și informații meteo agricole pentru monitorizarea fermei tale
Prognoze meteorologice precise
Obține informații meteorologice în timp real și prognoze precise pentru a lua decizii agricole informate
Statusul vremii
Monitorizează starea actuală a vremii pe parcela ta și primești alerte în timp real despre schimbările semnificative
Informații meteo pentru agricultură
Accesează date detaliate privind temperaturile, umiditatea, viteza vântului și alte factori meteorologici relevanți pentru agricultură. Împreună cu estimarea temperaturii și umidității solului sau a perioadei de semănare
Redirecționează resursele eficient
Cu informații precise, poți gestiona eficient irigația, aplicarea de pesticide și fertilizanți, economisind resurse și bani
Fără mentenanță
Stația meteorologică virtuală nu necesită mentenanță sau instalare fizică. Este o soluție convenabilă și economică pentru fermele la început de drum
Previous slide
Next slide
Mai mulți parametrii
Decizii mai informate

Cu stația meteorologică virtuală AGROGIS ai statusul vremii si prognoze meteorologice personalizate pe fiecare parcela in parte, alaturi de parametrii și modele agricole meteorologice.

Mai mult de atât, ai disponibile prognoze de vreme și de sol, cât și ajutorul unui indice de semănat, cu care vei știi exact când este momentul optim pentru asta.

Parametrii meteorologici măsurați

Temperatura aerului,

Viteza vantului,

Canitatea de precipitații

Umiditatea

Stratul de zăpadă

Modele agricole

Temperatura solului

Evapotranspiratia

Punctul de rouă

Umezeala frunzelor

Indice de semănat

nMETOS (100, 180, 180SM, 200)
stații meteorologice nivel entry

Compact, rentabil, mic, rapid de instalat și conceput pentru implementare la scară largă.

Ideal pentru tinerii antreprenori din agricultură!

nMETOS este cea mai recentă generație de stații meteo care funcționează pe rețeaua NB-IoT folosind un SIM Card special și poate fi conectat la orice rețea NB-IOT/CAT-M/GPRS existentă.

nMETOS poate măsura precipitațiile, aerul și temperatura solului, umiditatea relativă, umiditatea frunzei și umiditatea solului. Toate datele sunt sincronizate în aplicație.

μMETOS (100, 180, 180SM, 200)
stații meteorologice nivel intermediar

Urmărește factori de mediu critici: precipitații, temperatură, umiditate, îngheț, umezeală pe frunze, radiații solare și viteză vânt. Explorează condițiile solului cu măsurători de umiditate și temperatură, plus nivelul de EC și pH al apei.

μMETOS este stația meteorologică de top, acoperind 99% din cerințele utilizatorilor. Folosește conectivitate LPWAN (NBIoT NB1/Cat-M1/GPRS) pentru eficiență energetică și transmitere de date pe distanțe mari.

Ideal pentru

  1. Gestionarea irigațiilor;
  2. Protecția plantelor cu ajutorul modelelor de boli;
  3. Alerte de îngheț.
Senzor de sol - miniMETOS
măsurarea parametrilor solului

miniMETOS este o combinație a celor mai esențiali senzori pentru măsurarea temperaturii și umidității solului în timp real!

Dispozitivul este alimentat de o baterie cu o durată de viață între 6 și 12 luni și furnizează date utile, cum ar fi cantitatea exactă de umiditate a solului și temperatura solului în fiecare cm al zonei de măsurare, pentru a vă ajuta să planificați lucrările de irigare și să vă avertizeze cu privire la posibile puncte de stres în timp util.

Optând pentru miniMETOS, puteți obține un instrument valoros pentru monitorizarea și gestionarea eficientă a solului, contribuind la succesul fermelor și la protejarea resurselor naturale.

Cere o ofertă personalizată

La AGROGIS, suntem dedicați să îți punem la dispoziție cele mai avansate și eficiente soluții pentru fermă. Poți personaliza experiența ta cu noi și poți cere oferte pentru unul sau mai multe dintre produsele noastre de top.

Noi înțelegem că alegerea echipamentului potrivit poate fi o decizie dificilă. Echipa noastră de specialiști este aici pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii pentru fermă. Cu ani de experiență în agricultura de precizie, suntem gata să împărtășim cunoștințele noastre și să te ghidezim în direcția corectă.

Cu AGROGIS, nu ești doar un client – ești partenerul nostru în dezvoltarea unei agriculturi de precizie. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să te ajutăm să îți realizezi viziunea pentru fermă.

#AGROGIS – Partenerul tău în Agricultura de Precizie.