Despre Noi

Despre noi

Bine ati venit la AGROGIS

Soluțiile noastre pentru agricultură - investiția potrivită pentru succesul tău

Inovația în agricultură este în continuă creștere, iar agricultura de precizie este o metodă modernă și eficientă pentru a îmbunătăți calitatea producției și a crește randamentul culturilor.

Datorită utilizării celor mai noi tehnologii și soluții din domeniu, agricultura de precizie utilizează drona multispectrală prin fotogrammetrie pentru identificarea stării de sănătate a plantelor, senzori IoT pentru monitorizarea calității solului, a temperaturii și umidității și soluții GPS pentru localizare, identificare și ghidare a utilajelor. Aceste tehnologii aduc rezultate remarcabile prin creșterea productivității și economisirea timpului și a banilor.

În plus, metodele clasice în care se utilizează foaia și pixul sunt de domeniul trecutului, iar agricultura poate fi digitalizată pentru a fi mai eficientă. Toate datele necesare pentru gestionarea fermei, capacitatea de producție, productivitatea, inventarul de terenuri, de echipamente și de personal, cât și analizele efectuate, sunt disponibile la un click distanță pe web, smartphone sau tabletă în hărți, grafice sau tabele.

Agricultura de precizie este soluția modernă și eficientă pentru a crește randamentul culturilor, a economisi timp și bani, precum și pentru a asigura sustenabilitatea terenurilor agricole. Oferim consultanță gratuită pentru fermieri pentru a-i ajuta să-și optimizeze afacerea cu soluțiile noastre de agricultură de precizie.

Despre noi

TEHNOLOGIE SI TEHNICI SMART IN AGRICULTURA

Noi suntem AGROGIS, un Start-Up românesc de cercetare, dezvoltare și furnizare a soluțiilor inteligente pentru agricultură, unde ne propunem să optimizăm și să digitalizăm managementul fermei prin intermediul tehnologiilor inovative, precum Sistemele Informaționale Geografice, fotogrammetria din dronă, imaginile din satelit sau senzorii IoT.

Echipa noastră de specialiști are experiență în domeniul agriculturii și tehnologiei informației, astfel încât să putem oferi soluții personalizate și adaptate nevoilor fiecărui client. Scopul nostru este să ajutăm fermierii să economisească bani și resurse, să crească calitatea și randamentul culturilor, să își gestioneze mai eficient fermele și să contribuie la o agricultură mai sustenabilă.

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi?

    AGROGIS

    Cunoaște echipa noastră

    CIOCÎRLIE IONUȚ ALEXANDRU

    CEO
    Geospatial Specialist

    GIUSEPPE DI CAPRIO

    COO
    Geospatial Expert