AGROGIS

AGROGIS – Agricultură de precizie prin programul Tânăr Fermier

Agricultura de precizie,Fotogrammetrie,Teledetectie

Descoperă soluțiile AGROGIS pentru agricultura de precizie și obține finanțare prin Programul Tânăr Fermier

Programul Tânăr Fermier se află în consultare publică și este disponibil pe website-ul AFIR.

Programul Tânăr Fermier oferă posibilitatea de a accesa finanțare de până la 70.000 de euro pentru investițiile eligibile în agricultură.

AGROGIS îți pune la dispoziție soluțiile necesare pentru a-ți îndeplini obiectivele de dezvoltare agricolă și a crea o afacere durabilă și competitivă. Fii unul dintre tinerii fermieri care beneficiază de această oportunitate unică!

 

AGROGIS îți oferă soluții integrate pentru agricultura de precizie, care utilizează tehnologii de ultimă generație, cum ar fi monitorizarea satelitară, stațiile meteorologice inteligente și senzorii IoT pentru monitorizarea parametrilor solului precum temperatura, umiditatea sau pH-ul. Acestea îți vor permite să urmărești în timp real condițiile din fermă, să optimizezi resursele și să iei decizii informate pentru a-ți maximiza producția și profitabilitatea.

Prin intermediul platformei noastre inovatoare, vei avea acces la o gamă completă de servicii integrate de monitorizare și management al fermelor. Vei putea urmări evoluția culturilor tale, vei primi alerte și recomandări personalizate, iar procesele de luare a deciziilor vor fi mai eficiente și mai informate ca niciodată.

AGROGIS oferă o platformă integrată care îmbină multiple funcționalități pentru a ajuta fermierii să își gestioneze culturile în mod eficient. Iată doar câteva dintre serviciile noastre:
monitorizare (2)
De ce este important pentru Programul Tânăr Fermier?

Potrivit Ghidului solicitantului pentru finanțarea Tânăr Fermier, utilizarea serviciilor de agricultură de precizie, precum cele oferite de AGROGIS, constituie o cheltuială eligibilă în cadrul acestui program. Astfel, nu numai că vei putea să îți acoperi costurile pentru aceste servicii cu ajutorul finanțării, dar folosirea lor poate să îți crească și punctajul la depunerea dosarului de finanțare.

Investind în tehnologiile AGROGIS, îți îmbunătățești semnificativ șansele de a obține finanțarea prin Programul Tânăr Fermier. Prin implementarea acestor soluții, ai posibilitatea de a optimiza gestionarea fermei tale și de a face decizii bazate pe date reale, ceea ce poate conduce la o productivitate și rentabilitate mai mare.

Până pe 7 iulie 2023, puteți trimite propuneri sau observații privind ghidul pe adresa de mail: consultare@afir.info

Indiferent de planurile tale pentru viitor, AGROGIS este aici pentru a te ajuta să îți optimizezi ferma și să îți crești șansele de a deveni un Tânăr Fermier cu succes. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de mai multe informații, nu ezita să ne contactezi. Te așteptăm în comunitatea AGROGIS!

Sunteți gata să vă transformați fermă?

Vă invităm să testați soluția noastră AGROGIS, o aplicație de monitorizare și management al fermei.

Vă putem crea o ofertă personalizată nevoilor dumneaoastră!

Etichete :

Distribuie :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 3 =

Recomandate

Categorie

Contacteaza-ne!